Sedinta Foto Nou Nascut in Germania

Sedinta Foto Nou nascut in Germania

Sedinta foto nou nascut in Germania

Data : 28.02.2021

Participanti : Selena J. si parintii

Am ajuns la clienti acasa cu aproximativ jumatate de ora mai devreme decat ora stabilita. Am eu un tic, cred mereu ca sunt in intarziere si mereu se intampla sa ajungem mult mai repede la clienti din cauza asta.

Parintii ne-au asteptat zambitori, cu cafea pregatita, o gramada de gustari potrivite orei matinale la care am avut programarea. Dupa vreo 20 de minute de povesti, am cunoscut-o pe Selena, care dormise pana atunci.

Sedinta foto nou nascut

Sedinta foto nou nascut a inceput prin pregatirea aparaturii. Avem aproximativ 150kg de aparatura pe care o caram mereu cu noi cand tinem sedintele foto la domiciliul clientului.

Da, caram de toate, spre surprinderea clientilor, care probabil se asteapta sa venim cu o gentuta. Avem lumini profesionale de studio, stative, fundaluri, aparatura fotografica, blituri speedlight, blituri strobe, accesorii pentru nou nascut, hainute, e.t.c.

Selena, un nou nascut foarte cuminte. A dormit mai mult de 75% din sedinta foto, a stat linistita la infasurari, la asezat in toate pozitiile necesare.

Sedinta foto nou nascut

Parintii, au fost foarte cooperativi si au incercat sa ajute cum pot la mentinerea bunei dispozitii a micutei, fapt care a dus si la cateva zambete din partea ei.

Sedinta foto nou nascut

Pe sfarsitul sedintei, dupa ce am continuat cu mai multe schimburi, a venit momentul ca si parintii, surioara, sa treaca in fata camerei.

Sedinta foto nou nascut

Parintii, au ascultat toate sfaturile spuse de noi si, putem spune ca pozele au iesit superbe.

Sedinta foto nou nascut

Mai multe fotografii, puteti vedea pe pagina din portofoliu, facand click AICI.

Daca doriti sa rezervati o sedinta foto, o puteti face la numarul : +49 173 948 42 80

woman
Ant 3 sfaturi cum să alegi un fotograf pentru ședința foto nou-născut
Urm Fotograf Roman - Problema fotografilor romani
Fotograf roman

Comments are closed.