Despre noi

Selectial Foto

Povestea noastră

Povestea noastră începe in 2016 și de atunci am învățat de la Roberto Valenzuela, Bernie Raffa, Mark Timberlake și alții.

Citește mai jos detalii Despre Noi

Selectial Foto

Început în 2015, prima oară ca o simplă idee : Fotografii PREMIUM pentru clienți selecți! Am continuat de atunci și până acum prin dobândirea de experiență prin cursuri și evenimente/ședințe.

Am învățat în România, în Germania și în Statele Unite (virtual), tainele fotografiei artistice clasice, precum și trendurile moderne.

Selectial Foto înseamnă o echipă de fotografi care preferă clasicul, care preferă bunul gust, presărat cu puțină modernitate. Preferăm să surprindem fotografii care exprimă un sentiment, în derimetrul fotografiile supra-editate care nu transmit nimic emoțional.

Din 2015, de când am pus prima oară mâna pe un DSLR, am învățat de la cei mai buni :

  • Roberto Valenzuela (Beverly Hills / California)
  • Kelly Brown (Brisbane/ Australia )
  • Bernie Raffa (U.K.)
  • Mark Timberlake (U.K.)
  • ... și mulți alții.

Pentru faptul că am învățat continuu, am fost primiți în Asociația Artiștilor Fotografi Români si Asociația Internațională a Fotografilor de nou-născuți.

Echipa și echipamentul

Echipa este formată din Liviu Boldiș, fotograf din 2015, fondatorul Selectial Foto și Andreea-Cristina Boldiș, fotograf din 2019 și expert in design.

Suntem pregătiți cu cel mai bun echipament pentru evenimentul tău. Suntem pregătiți cu aparate foto de ultimă generație, obiective de ultimă serie, decoruri, fundaluri și tot ce este necesar pentru evenimentul tău.

Fotografia este o artă

Este despre a găsi extraordinarul în locuri ordinare