Despre noi

Selectial Foto

Capturăm emoții, creăm amintiri

Selectial Foto

Selectial Foto s-a născut în 2015 dintr-o idee simplă: să ofere servicii fotografice premium pentru clienții care apreciază calitatea și stilul. De-a lungul anilor, am acumulat experiență participând la cursuri și evenimente, perfecționându-ne abilitățile în domeniul fotografiei artistice, atât în România, cât și în Germania și Statele Unite (virtual).

Selectial Foto reprezintă o echipă de fotografi pasionați de arta fotografică clasică, îmbinată cu tendințele moderne. Ne place să surprindem imagini care exprimă emoție și sensibilitate, evitând fotografiile supra-editate care nu transmit nimic emoțional.

Grație dedicării noastre și a învățăturilor preluate de la experții în domeniu precum Roberto Valenzuela (Beverly Hills / California), Kelly Brown (Brisbane / Australia), Bernie Raffa (U.K.), Mark Timberlake (U.K.) și mulți alții, am fost primiți în Asociația Artiștilor Fotografi Români și Asociația Internațională a Fotografilor de nou-născuți.

Echipa noastră

Echipa Selectial Foto - Profesioniști gata să surprindă momentele voastre speciale Echipa noastră este formată din Liviu B., fotograf cu experiență din 2015 și fondatorul Selectial Foto, și Andreea-Cristina B., fotograf din 2019 și expert în design. Amândoi suntem dedicați oferirii celor mai bune servicii de fotografie în Oradea și regiunile învecinate.

Pregătiți cu echipamentul potrivit pentru evenimentul dvs., folosim aparate foto de ultimă generație, obiective performante, decoruri, fundaluri și tot ce este necesar pentru a vă oferi amintiri neprețuite. Suntem mândri să fim alegerea preferată pentru clienții care caută servicii de fotografie pentru nunți, botezuri, nou-născuți, ședințe foto pentru gravide, fotografii produse și fotografii corporate în Oradea și locațiile secundare din Bihor, Sălaj, Satu-Mare, Cluj, Cluj-Napoca, Zalău, Maramureș și Baia Mare.

Fotografia este o artă

Este despre a găsi extraordinarul în locuri ordinare